Hele verkoop fabriek voetbalveld kunstgras prijs per vierkante voet

Hele verkoop fabriek voetbalveld kunstgras prijs per vierkante voet

Paalhoogte: 50 mm Schaal: 5 / 8inch Densiteit: 10080
Praat nu

Productdetails

Geniet van het kijken naar voetbalwedstrijden zal veel broers hebben, en er zijn meer mannen, hoewel we * voetbal niet altijd zo geweldig is, maar sommige internationale wedstrijden zijn nog steeds spannend, maar veel broers moeten niet weten dat voetbal de meeste zijn geselecteerd voor de kunstgrasprijs per vierkante voet

, maar er zijn ook veel voetbalplekken is de selectie van natuurlijke grasmat, veel niet-professionals zijn vaak verward is kunstgras prijs per vierkante voet is natuurlijk gras, dan is het voetbalveld met kunstgras met welk voordeel?

Koop kunstgras Kunstgras prijs per vierkante voet en natuurlijk gras grote verschillen moeten afhankelijk zijn van de prestaties van de oefening, het gebruik van kopen kunstgras kunstgras plaatsen veel hoger dan natuurlijk gras in hardheid, omdat het kunstgras is de fundamentele chemische vezel, chemische vezel in het conflict zal veel kleiner zijn dan de grasgradiëntcoëfficiënt, dus als het wordt gebruikt in voetbalvelden die kunnen leiden tot een hoge reboundsnelheid, of een hoog contrast, neemt de moeilijkheid voor de atleten om de bal onder controle te houden aanzienlijk toe.

Door de bovenstaande inleiding zou iedereen moeten weten waarom hij het kunstgrasveld van de kunstgrasleverancier op het voetbalveld zou gebruiken. In feite is het niet alleen het gebruik van kunstgrasleveranciers op het voetbalveld, maar ook de grote badmintonstadions en de biljartstadions en -stadions en -stadions en -stadions.


Hot Tags: hele verkoop fabriek voetbalveld kunstgras prijs per vierkante voet, fabrikanten, leveranciers, bedrijf, prijzen

Onderzoek

You Might Also Like